<style>.compare-2{fill:inherit;stroke:inherit;stroke-miterlimit:10}+
Bel direct
0800 – 0468
Bel direct
0800 – 0468
8.7 (153)
0800 – 0468
Home > Blijven fietsen

Senzup: dé driewielfietsspecialist

Met een driewielfiets van Senzup blijf je er veilig op uit gaan voor een boodschap of een fietstocht. Blijf jezelf, blijf genieten!
Benieuwd naar de mogelijkheden van driewielfietsen voor volwassenen? Bezoek het grootste driewielfiets experience center van de Benelux in Barendrecht!

  • Veilig en stabiel fietsen: ook in de herfst en winter
  • Past door elke standaard deur
  • Vrijblijvende proefrit bij jou thuis
  • Elektrische modellen beschikbaar
  • Diverse modellen uit voorraad leverbaar

Het verhaal van Annie Thijssen

Annie Thijssen uit Ridderkerk merkte ook dat ze als het buiten kouder werd de fiets vaker liet staan. “Een vriendin van me die een paar straten verderop woont, kwam vaak naar mij toe. Ik zag het niet zitten om te fietsen en een rijbewijs heb ik niet,” vertelt ze. “Ook een snelle boodschap zat er dus niet in tijdens de herfst- en wintermaanden.

Ik begon me eigenlijk gewoon steeds minder mobiel te voelen. Toen zag ik een advertentie van Senzup langskomen over driewielfietsen. Het mooie van zo’n fiets is dat je er nooit mee om kunt vallen of uitglijden, wat voor weer het ook is. En er zit nog elektrische trapondersteuning op ook!”

Net als Annie weer veilig op pad? Ik help je graag met persoonlijk advies. Bel gratis naar 0800-0468 of neem contact op.

De voordelen van een driewielfiets

Nooit meer slippen of omvallen

Juist in het najaar en de winter is een driewielfiets een veilige oplossing om op pad te gaan. Doordat je drie wielen hebt kun je bij gladheid niet slippen. Wel zo fijn!

Elektrische ondersteuning

Maak het jezelf comfortabel en kies voor een elektrische driewielfiets voorzien van de nieuwste technieken. Zo houd je energie over voor leuke dingen.

Helemaal op jou afgestemd

Zoveel mensen, zoveel driewielers. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bekijken we jouw wensen en adviseren we je de driewieler die helemaal bij jou past.

Ook voor jou hebben wij een driewielfiets op maat.

Alle veilige driewielfietsen en toebehoren van Senzup

Wat klanten zeggen over Senzup

Onze klanten geven ons een 8.7. Daar zijn we trots op. Iedere dag doen we ons best om het nog beter te doen. Kijk hieronder hoe onze klanten onze producten en diensten hebben ervaren.

'Met deze driewielfiets kan ik weer gaan en staan waar ik wil.'

BLIJF MEEDOEN. SAMEN MET SENZUP.

Natuurlijk willen we allemaal zo lang mogelijk onszelf blijven en genieten van de dingen die we graag doen. Het is daarom belangrijk dat iedereen op eigen kracht mobiel blijft. Om zelfstandig op pad te blijven kunnen, adviseert Senzup de driewielfiets. Als specialist kunnen we je alles vertellen over de mogelijkheden van driewielfietsen met of zonder trapondersteuning. Zo geeft Senzup je de vrijheid om zélf te blijven bepalen wat je doet.

Bezoek onze showroom in Barendrecht

Showroom
Oosteinde 6
2991 LG Barendrecht
ma-vr: 08.30 – 17.00 uur
za: op afspraak

0800 ~ 0468
info@senzup.nl

Route plannen

Gratis brochure

Wil je op de bank nog eens rustig onze producten bekijken? Vraag dan onze gratis brochure aan.

Heb je vragen?

Als je nog vragen hebt over één van onze producten bel dan 0800-0468 of stuur mij een bericht.

We begrijpen onze klanten
Persoonlijk familiebedrijf
Service en advies op maat
Wens van de klant staat voorop
Eigen service-team aan huis