<style>.compare-2{fill:inherit;stroke:inherit;stroke-miterlimit:10}+
Bel direct
0800 – 0468
Bel direct
0800 – 0468
8.7 (153)
0800 – 0468

Driewielfiets
huren

Home > Verhuur
Home > Verhuur

Er is regelmatig vraag naar verhuur van Senzup driewielfietsen.

Driewielfiets huren?

We krijgen regelmatig de vraag of er de mogelijkheid is om een driewielfiets te huren. Dit kan meerdere redenen hebben voor deze aanvraag. Wij hebben een aantal modellen beschikbaar voor verhuur, dit betreft de Driewielfiets Comfort en de Driewielfiets Scootertrike.

Het fietsen op een driewielfiets is anders dan op een tweewielfiets, wij willen jou dan graag eerst zien fietsen op een model die wij in de verhuur hebben. Wij nodigen je daarom uit om langs te komen in onze showroom in Barendrecht. Wij zetten dan de koffie klaar!

Zo kunnen wij bekijken welke fiets het best geschikt is om te huren, en voor welke periode wenselijk is. Het is ook mogelijk om een aanhangwagen te huren, om zowel de driewielfiets als  een tweewielfiets, te vervoeren.

Het kan voorkomen dat we niet op elke moment genoeg fietsen hebben om in te zetten voor in de verhuur, dit kunnen we bespreken zodra je in onze showroom bent geweest. Je kan ook van te voren telefonisch contact met ons opnemen en te vragen naar de beschikbaarheid. Dit kan op het telefoonnummer 0800~0468.

 

Persoonlijk adviesgesprek

 

'Met een gerust hart boodschappen doen.'
We begrijpen onze klanten
Persoonlijk familiebedrijf
Service en advies op maat
Wens van de klant staat voorop
Eigen montage team